Mūsų „Tagliatelle“ trumų makaronai gaminami rankomis mūsų dirbtuvėse Piobesi d’Alba: presuoti bronzos liejimo formose, paguldyti ant medinių rėmų ir ilgai džiovinti žemoje temperatūroje. Šefo patarimai: užvirinkite 2 litrus vandens, įpilkite druskos. Suberkite makaronus ir virkite 4–5 minutes, kol jie išvirs „al dente“. Sviestą ištirpinkite atskirame puode. Nusausinkite makaronus ir grąžinkite juos į puodą. Sumaišykite makaronus ir ištirpintą sviestą arba alyvuogių aliejų ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies apie 1 minutę. Užberkite tarkuoto parmezano sūrio. Patiekite iškart.
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 1%, kvapiosios medžiagos.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtyje gali būti SOJŲ pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 384kcal/1624kJ |
Riebalai | 4,2 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
1,2 g |
Angliavandeniai | 70,0 g |
Iš kurių:
– cukrų |
0,5 g |
Baltymai | 15 g |
Druska | 0,08 g |