„Tartufissima“ yra pirmieji pasaulyje pagaminti trumų makaronai. „Tartufissima pasta“ prasidėjo 1990 m. dėka „Tartuflanghe“ šefo ir įkūrėjo Beppe’o patirties ir kulinarinės fantazijos. Šie naminiai makaronai pasižymi ypatinga tekstūra, kurią suteikia rankų darbo forma, didelis trumų procentas ir didelis kiaušinių kiekis, kuris sustiprina trumų skonį. 2012 m. „Tartufissima“ makaronus pasirinko Opra Vinfrey ir įtraukė į savo garsųjį „Opros mėgstamiausi dalykai” sąrašą, kurį žymioji amerikiečių laidų vedėja paruošė šv. Kalėdų šventei.
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 7%, kvapiosios medžiagos. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Sudėtyje gali būti SOJŲ pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 362 kcal/1534 kJ, riebalai – 2,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,8 g, angliavandeniai – 69 g, iš kurių cukrų – 2 g, baltymai – 14 g, druska – 0,12 g.
Grynasis kiekis 250 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: 2026.03
Kilmės šalis: Italija
Įmonės „Tartuflanghe“ istorija prasidėjo dar 1968 metais Alboje, Pjemonto regione, kai Beppe Montanaro atidarė restoraną, kuris stebino patiekalais su grybais ir trumais. Po kelerių metų jis nusprendė plėtoti naują verslo idėją ir 1975 metais Piobesi d’Alba miestelyje kartu su žmona Domenica įkūrė kompaniją „Tartuflanghe“. Šiandien įmonė valdo daugiau nei 20 hektarų trumų laukų Langhe, Roero ir Monferrato regionuose. Surinkti trumai po vieną tikrinami, atrenkami ir rušiuojami pagal juslines ir estetines savybes. „Tartuflanghe“ komandos sukurtų procesų dėka, suteikiama gyvybę naujiems ir novatoriškiems gaminiams su trumais. „Tartuflanghe“ gaminiai buvo apdovanoti didžiuosiuose tarptautiniuose konkursuose ir netgi iškeliavo į kosmosą. „Tartuflanghe“ produkcijos galima rasti geriausiose Italijos ir viso pasaulio delikatesų parduotuvėse taip pat „Tartuflanghe“ bendradarbiauja su geriausiais restoranais, viešbučiais ir geriausiais šefais Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje ir Vidurio bei Tolimuosiuose Rytuose.