Pilkoji druska iš Guérande vis dar renkama rankomis, naudojant medinius įrankius ir siekiant išsaugoti organoleptines savybes. Į šią nepaprastą jūros druską įdėjome keletą juodųjų trumų riekelių, todėl gaunamas universalus pagardas, puikiai pagardinantis visus šaltus ir šiltus patiekalus, tokius kaip makaronai, risotto, kiaušiniai, omletai, mėsos filė, šašlykai, mėsos karpačas, žuvies tartaras, bulvės su sūriu, salotos, daržovės, suši ir foie gras.
Sudedamosios dalys: druska iš Guerande (Atlanto vandenynas – FR) 98%, liofilizuoti vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 1% (kaip iš 5% šviežių trumų), kvapiosios medžiagos.
BE GLIUTENO.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atidarius suvartoti per 30 dienų.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 0kcal/0kJ |
Riebalai | 0 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
0 g |
Angliavandeniai | 0 g |
Iš kurių:
– cukrų |
0 g |
Baltymai | 0 g |
Druska | 98 g |