Trumų riekelės alyvuogių aliejuje, galima skanauti iš karto.
Puikiai tinka karštiems ar šaltiems patiekalams pagardinti gaminimo metu arba, kaip pagardas prie pagaminto patiekalo. Likusį alyvuogių aliejų taip pat galima panaudoti patiekalams gaminti ir suteikti jiems netikėtų skonių.
Sudedamosios dalys: Vasariniai trumai 57%, alyvuogių aliejus, druska, natūrali kvapnioji medžiaga.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė -405 kcal/1667 kJ, riebalai – 42 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 6,3 g, angliavandeniai – 0,5 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymai – 3,9 g, druska – 1 g.
Grynasis kiekis: 35g
Kilmės šalis: Italija
Geriausias iki: 2025.08.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Įmonės „Tartuflanghe“ istorija prasidėjo dar 1968 metais Alboje, Pjemonto regione, kai Beppe Montanaro atidarė restoraną, kuris stebino patiekalais su grybais ir trumais. Po kelerių metų jis nusprendė plėtoti naują verslo idėją ir 1975 metais Piobesi d’Alba miestelyje kartu su žmona Domenica įkūrė kompaniją „Tartuflanghe“. Šiandien įmonė valdo daugiau nei 20 hektarų trumų laukų Langhe, Roero ir Monferrato regionuose. Surinkti trumai po vieną tikrinami, atrenkami ir rušiuojami pagal juslines ir estetines savybes. „Tartuflanghe“ komandos sukurtų procesų dėka, suteikiama gyvybę naujiems ir novatoriškiems gaminiams su trumais. „Tartuflanghe“ gaminiai buvo apdovanoti didžiuosiuose tarptautiniuose konkursuose ir netgi iškeliavo į kosmosą. „Tartuflanghe“ produkcijos galima rasti geriausiose Italijos ir viso pasaulio delikatesų parduotuvėse taip pat „Tartuflanghe“ bendradarbiauja su geriausiais restoranais, viešbučiais ir geriausiais šefais Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje ir Vidurio bei Tolimuosiuose Rytuose.