Trumų riekelės alyvuogių aliejuje, galima skanauti iš karto.
Puikiai tinka karštiems ar šaltiems patiekalams pagardinti gaminimo metu arba, kaip pagardas prie pagaminto patiekalo. Likusį alyvuogių aliejų taip pat galima panaudoti patiekalams gaminti ir suteikti jiems netikėtų skonių.
Sudedamosios dalys: Vasariniai trumai 57%, alyvuogių aliejus, druska, natūrali kvapnioji medžiaga.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 405kcal/1667kJ |
Riebalai | 42 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
6,3 g |
Angliavandeniai | 0,5 g |
Iš kurių:
– cukrų |
0 g |
Baltymai | 3,9 g |
Druska | 1 g |