Atstovaujami gamintojai - Ilvento
Domori šokoladasĮmonė „Domori“ turi didžiausią pasaulyje „Criollo“ kakavos kolekciją – tikrą skonio ir įvairovės  paveldą, kuris buvo atkurtas siekiant skonio ir biologinės kakavos įvairovės. „Criollo“ yra labiausiai vertinama kakavos rūšis, kuriai gresia pavojus išnykti: tai majų ir actekų kakava, kurios auginimo palaipsniui buvo atsisakyta dėl jos mažo derliaus. Tai reta ir trapi kakava, atstovaujanti tik 0,001% pasaulyje pagaminamos kakavos. Vis dėlto šios kakavos kokybė yra neprilygstama: natūrali be taninų, kurie suteikia produktui rūgštumą arba sutraukimo pojūtį burnoje. „Criollo“ skonis yra išsskirtinis pasaulyje ir yra ypatingas savo kremiškumu, skonio išbaigtumu ir saldumu. „Criollo“ projektas buvo sukurtas 1994 m. ir dėka Gianlucos Franzoni įmonė „Domori“ atkūrė šios brangios kakavos veisles ir įsteigė Venesueloje „Hacienda San José“ – didžiausią „Criollo“ plantaciją pasaulyje.

Prekiaujame aukščiausios kokybės įmonės „Domori“ produkcija:

    • Vienarūšėmis „Criollo“ šokolado plytelėmis;
    • Įvairių rūšių „Criollo“ plytelėmis;
    • Vienos kilmės ir vienos rūšies šokoladais;
    • Šokoladai be gliuteno;
    • Profesionalia šokolado produktų linija desertų gamintojams.
„Slitti“ buvo įkurta 1969 m. kaip kavos skrudinimo įmonė, išsiskirianti produktų kokybe. Andrea Slitti dabar laikomas vienu iš svarbiausių šokolado amatininkų pasaulyje. Jo nuotykiai su kakava prasidėjo nuo patirties, įgytos šeimos kavos skrudinimo versle, o kava buvo vienintelis jo mokytojas, kuris nuvedė į šokolado pasaulį, taip suteikdamas patirties kuriant subalansuotus, nušlifuotus ir aromatingus mišinius. Jo įgūdžiai ir menininko gyslelė jam laimėjo iki šiol prestižiškiausius tarptautinius šokolado konkursus ir sukaupė pavydėtiną auksinių medalių sąrašą. Šiandien „Slitti“ yra vienas svarbiausių rankų darbo šokolado pavadinimų pasaulyje, o jų produktų linija yra prekiaujama daugiau nei 25 šalyse.

Prekiaujame aukščiausios kokybės įmonės „Slitti“ produkcija:

    • Slitti aukščiausios kokybės šokolado plytelėmis
    • Slitti dražė
    • Šokoladai be sojų lecitino ir glitimo
    • Šokoladinių saldainių rinkiniais dėžutėje
    • Aukščiausios kokybės Slitti kavomis
Įmonės „Tartuflanghe“ istorija prasidėjo dar 1968 metais Alboje, Pjemonto regione, kai Beppe Montanaro atidarė restoraną, kuris stebino patiekalais su grybais ir trumais. Po kelerių metų jis nusprendė plėtoti naują verslo idėją ir 1975 metais Piobesi d’Alba miestelyje kartu su žmona Domenica įkūrė kompaniją „Tartuflanghe“. Šiandien įmonė valdo daugiau nei 20 hektarų trumų laukų Langhe, Roero ir Monferrato regionuose. Surinkti trumai po vieną tikrinami, atrenkami ir rušiuojami pagal juslines ir estetines savybes. „Tartuflanghe“ komandos sukurtų procesų dėka, suteikiama gyvybę naujiems ir novatoriškiems gaminiams su trumais. „Tartuflanghe“ gaminiai buvo apdovanoti didžiuosiuose tarptautiniuose konkursuose ir netgi iškeliavo į kosmosą. „Tartuflanghe“ produkcijos galima rasti geriausiose Italijos ir viso pasaulio delikatesų parduotuvėse taip pat „Tartuflanghe“ bendradarbiauja su geriausiais restoranais, viešbučiais ir geriausiais šefais Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje ir Vidurio bei Tolimuosiuose Rytuose.

Prekiaujame aukščiausios kokybės įmonės „Tartuflanghe“ produkcija:

    • Vasariniais trumais savose sultyse
    • Įvairūs pagardai su Trumais
    • Išskirtiniais rankų darbo makaronais su trumais
    • Pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus su trumais
    • Trumų užkandžiai

Nėra jokių produktų krepšelyje.