Nocciolata yra minkštas kremas, pagamintas iš kakavos ir „Tonda Gentile Trilobata“ rūšies lazdyno riešutų. Jo kremiškumas praturtintas skrudintais ir granuliuotais lazdyno riešutais.
Sudedamosios dalys: „Tonda Gentile Trilobata“ rūšies lazdyno riešutų pasta (35,90%) (cukrus, alyvuogių aliejus, sumažinto riebalų kiekio kakavos milteliai (7,8%), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, „Tonda Gentile Trilobata“ rūšies lazdyno riešutai gabaliukais (2,90%), kvapiosios medžiagos, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas, sojos lecitinas, vanilės ekstraktas. Be GMO. Viso 38,8% lazdyno riešutų.
BE GLIUTENO.
Sudėtyje gali būti MIGDOLŲ, PISTACIJŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 593kcal/2463kJ |
Riebalai | 42,9 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
7,7 g |
Angliavandeniai | 40,9 g |
Iš kurių:
– cukrų |
38,8 g |
Skaidulos | 5,2 g |
Baltymai | 8,0 g |
Druska | 0,06 g |