Trumų kremas (užtepėlė) su parmezano sūriu. Skanus ir subtilus, tinka prie įvairių makaronų, risotto, gnocchi, ravioli, omleto, prie itališkų Tortelli, ar tiesiog tepti ant duonos skrebučių. Ragaukite šiltą arba šaltą. Tai perkamiausia „Tartuflanghe” užtepėlė.
Sudėtis: grietinėlė, parmezano sūris iš SKVN (pienas, druska, šliužo fermentas) 31%, pienas, sviestas, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 2%, kukurūzų krakmolas, kvapas. BE GLIUTENO.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 302 kcal/1251 kJ, riebalai – 27 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 13 g, angliavandeniai – 2,8 g, iš kurių cukrų – 2,1 g, baltymai – 12 g, druska – 0,41 g.
Grynasis kiekis 90 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: 2025.10.
Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 3 dienas.
Kilmės šalis: Italija
Įmonės „Tartuflanghe“ istorija prasidėjo dar 1968 metais Alboje, Pjemonto regione, kai Beppe Montanaro atidarė restoraną, kuris stebino patiekalais su grybais ir trumais. Po kelerių metų jis nusprendė plėtoti naują verslo idėją ir 1975 metais Piobesi d’Alba miestelyje kartu su žmona Domenica įkūrė kompaniją „Tartuflanghe“. Šiandien įmonė valdo daugiau nei 20 hektarų trumų laukų Langhe, Roero ir Monferrato regionuose. Surinkti trumai po vieną tikrinami, atrenkami ir rušiuojami pagal juslines ir estetines savybes. „Tartuflanghe“ komandos sukurtų procesų dėka, suteikiama gyvybę naujiems ir novatoriškiems gaminiams su trumais. „Tartuflanghe“ gaminiai buvo apdovanoti didžiuosiuose tarptautiniuose konkursuose ir netgi iškeliavo į kosmosą. „Tartuflanghe“ produkcijos galima rasti geriausiose Italijos ir viso pasaulio delikatesų parduotuvėse taip pat „Tartuflanghe“ bendradarbiauja su geriausiais restoranais, viešbučiais ir geriausiais šefais Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje ir Vidurio bei Tolimuosiuose Rytuose.