Šis šokoladas kilęs iš Apurimac upės regiono į pietus nuo Peru. Tai neseniai išvestas šokolado hibridas su gėlių, karamelės ir grietinėles natomis. Labai subtilus su atsargiai juntamu rūgštumu ir tuo pačiu gaivus skonis. Šis skonis ypatingai mėgiamas aukštojoje konditerijoje ir šokoladų gerbėjų.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukranendrių cukrus. BE GLIUTENO.
Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, PIENO ir SOJŲ pupelių pėdsakų.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 559 kcal/2322 kJ |
Riebalai | 39 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
14,0 g |
Angliavandeniai | 36 g |
Iš kurių:
– cukrų |
30 g |
Skaidulos | 10,5 g |
Baltymai | 11,0 g |
Druska | 0,0 g |