Skanus pagardas, puikiai tinkantis visiems šiltiems patiekalams, tokiems kaip makaronai, risotto, mėsos filė, kiaušiniai ir bulvės. Šiame bevandeniame svieste yra 8% trumų, todėl po atidarymo jį reikia laikyti šaldytuve. Dėl ypatingo gamybos proceso gaunamas kreminis ir vienalytis produktas.
Sudedamosios dalys: sviestas 91%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vit.t.) 8%, druska, kvapiosios medžiagos. BE GLIUTENO.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 821 kcal/3375 kJ, riebalai – 91 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 60 g, angliavandeniai – 0 g, iš kurių cukrų – 0 g, baltymai – 0 g, druska – 0,71 g.
Grynasis kiekis 30 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: 2025.11
Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 15 dienų.
Kilmės šalis: Italija
Įmonės „Tartuflanghe“ istorija prasidėjo dar 1968 metais Alboje, Pjemonto regione, kai Beppe Montanaro atidarė restoraną, kuris stebino patiekalais su grybais ir trumais. Po kelerių metų jis nusprendė plėtoti naują verslo idėją ir 1975 metais Piobesi d’Alba miestelyje kartu su žmona Domenica įkūrė kompaniją „Tartuflanghe“. Šiandien įmonė valdo daugiau nei 20 hektarų trumų laukų Langhe, Roero ir Monferrato regionuose. Surinkti trumai po vieną tikrinami, atrenkami ir rušiuojami pagal juslines ir estetines savybes. „Tartuflanghe“ komandos sukurtų procesų dėka, suteikiama gyvybę naujiems ir novatoriškiems gaminiams su trumais. „Tartuflanghe“ gaminiai buvo apdovanoti didžiuosiuose tarptautiniuose konkursuose ir netgi iškeliavo į kosmosą. „Tartuflanghe“ produkcijos galima rasti geriausiose Italijos ir viso pasaulio delikatesų parduotuvėse taip pat „Tartuflanghe“ bendradarbiauja su geriausiais restoranais, viešbučiais ir geriausiais šefais Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Australijoje ir Vidurio bei Tolimuosiuose Rytuose.