Labai paprastas receptas – sviestas ir Madagaskaro vanilė, suteikiantys nepaprasto skonio ir lengvumo klasikiniams sausainiams. Normandiškas sviestas ir natūrali Madagaskaro vanilė tikra pieniškų sausainių klasika! Kalėdų seneliui tikrai patiks 🙂
Sudedamosios dalys: Itališki kvietiniai miltai, Prancūziškas sviestas (25,86%), cukraus pudra (cukrus, kukurūzų krakmolas), sicilietiški migdolų miltai, laisvai laikomų vištų kiaušiniai, jūros druska, vanilės pupelės iš Madagaskaro (0,098%).
Sudėtyje gali būti pieno, kiaušinių, glitimo, sojos, sezamo ir riešutų pėdsakų.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 519 kcal/2169 kJ |
Riebalai | 28,0 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
19,0 g |
Angliavandeniai | 58,00 g |
Iš kurių:
– cukrų |
26,00 g |
Skaidulos | 2,0 g |
Baltymai | 7,7 g |
Druska | 0,5 g |