Visame pasaulyje vertinamo Italų „Tartuflanghe“ gamintojo produktų rinkinys su prabangiaisiais trumais. Nuotraukos iliustracinio pobūdžio, vadovautis pateiktu aprašymu:
Kiaušininiai tagliolini makaronai su trumais „TARTUFISSIMA No. 18“, 250 g. „Tartufissima“ yra pirmieji pasaulyje pagaminti trumų makaronai. „Tartufissima pasta“ prasidėjo 1990 m. dėka „Tartuflanghe“ šefo ir įkūrėjo Beppe’o patirties ir kulinarinės fantazijos. Šie naminiai makaronai pasižymi ypatinga tekstūra, kurią suteikia rankų darbo forma, didelis trumų procentas ir didelis kiaušinių kiekis, kuris sustiprina trumų skonį. 2012 m. „Tartufissima“ makaronus pasirinko Opra Vinfrey ir įtraukė į savo garsųjį „Opros mėgstamiausi dalykai” sąrašą, kurį žymioji amerikiečių laidų vedėja paruošė šv. Kalėdų šventei.
Guérande druska su vasariniais trumais „SALE CON TARTUFO“, 30 g. Pilkoji druska iš Guérande vis dar renkama rankomis, naudojant medinius įrankius ir siekiant išsaugoti organoleptines savybes. Į šią nepaprastą jūros druską įdėjome keletą juodųjų trumų riekelių, todėl gaunamas universalus pagardas, puikiai pagardinantis visus šaltus ir šiltus patiekalus, tokius kaip makaronai, risotto, kiaušiniai, omletai, mėsos filė, šašlykai, mėsos karpačas, žuvies tartaras, bulvės su sūriu, salotos, daržovės, suši ir foie gras.
Sviestas su trumais „BURRO CON TARTUFO“, 30 g. Skanus pagardas, puikiai tinkantis visiems šiltiems patiekalams, tokiems kaip makaronai, risotto, mėsos filė, kiaušiniai ir bulvės. Šiame bevandeniame svieste yra 8% trumų, todėl po atidarymo jį reikia laikyti šaldytuve. Dėl ypatingo gamybos proceso gaunamas kreminis ir vienalytis produktas.
Medaus garstyčios su baltaisiais trumais „SENAPE AL MIELE E TARTUFO BIANCO“, 100 g. Garstyčios su baltaisiais trumais yra naujas „Tartuflanghe“ produktas, kuris apjungia stiprią garstyčių asmenybę su neabejotinu baltųjų triufelių kvapu, paryškintu medaus saldumo. Puikiai tinka mėsos ir žuvies patiekalams, tiek neapdorotiems, tiek virtiems, kepsniams ar lašišos gabalėlio marinavimui. Niekada nebuvo taip lengva realizuoti šefo fantaziją: karpačio, tartaro, mėsainio, baltos mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar triušio, sumuštinio, lašišos – tiek žalios, tiek virtos, rūkytų gaminių, taip pat daržovių pagardinimui. Medaus suteikta saldi nata ir švelniai aštrus garstyčių grūdų skonis, praturtintas baltaisiais trumais, sukurtas tam, kad kiekvienam patiekalui suteiktų tą specifinį švelnumo atspalvį.
Vasariniai trumai savose sultyse „SUMMER TRUFFLE”, 20g. 100% itališki vasariniai trumai, atrinkti rankomis, be išorinių pažeidimų.
Premium kokybės juoda dovanų dėžė.
ILVENTO valgomi gurmaniški dovanų rinkiniai nepaliks abejingų!