Rinkinys trumų gerbėjui

85.00

Prabangus dovanų rinkinys elegantiškiems trumų fanams. Kolekcija, pasižyminti įvairove ragavimo ir pritaikymo būdams, papuošta pasaulinio pripažinimo sulaukusiais trumų skoniais. Tiks tiek tikriems virtuvės šefams, tiek smalsiems ieškotojams.

Kiaušininiai tagliolini makaronai su trumais „TARTUFISSIMA No. 18“, 250 g. „Tartufissima“ yra pirmieji pasaulyje pagaminti trumų makaronai. „Tartufissima pasta“ prasidėjo 1990 m. dėka „Tartuflanghe“ šefo ir įkūrėjo Beppe’o patirties ir kulinarinės fantazijos. Šie naminiai makaronai pasižymi ypatinga tekstūra, kurią suteikia rankų darbo forma, didelis trumų procentas ir didelis kiaušinių kiekis, kuris sustiprina trumų skonį. 2012 m. „Tartufissima“ makaronus pasirinko Opra Vinfrey ir įtraukė į savo garsųjį „Opros mėgstamiausi dalykai” sąrašą, kurį žymioji amerikiečių laidų vedėja paruošė šv. Kalėdų šventei.

Guérande druska su vasariniais trumais „SALE CON TARTUFO“, 30 g. Pilkoji druska iš Guérande vis dar renkama rankomis, naudojant medinius įrankius ir siekiant išsaugoti organoleptines savybes. Į šią nepaprastą jūros druską įdėjome keletą juodųjų trumų riekelių, todėl gaunamas universalus pagardas, puikiai pagardinantis visus šaltus ir šiltus patiekalus, tokius kaip makaronai, risotto, kiaušiniai, omletai, mėsos filė, šašlykai, mėsos karpačas, žuvies tartaras, bulvės su sūriu, salotos, daržovės, suši ir foie gras.

Juodųjų trumų sulčių perlai „PERLAGE DI TARTUFO NERO“, 50 g. „TRUFFLE PERLAGE®“ yra novatoriškas produktas, kurį Jums siūlo „Tartulanghe“. Atrodo kaip ikrai, bet skonis – kaip juodojo žieminio trumo. Trumų ikrai gaminami iš juodųjų žieminių trumų sulčių, kurios yra gaunamos verdant šviežius trumus. Po to šios skanios sultys yra paverčiamos perlais, naudojant modernią metodiką, vadinamą „sferifikacija“. Gauname mažus perlus su trumų skoniu ir ikrų spalva bei struktūra!

Vasariniai trumai savose sultyse „SUMMER TRUFFLE”, 20g. 100% itališki vasariniai trumai, atrinkti rankomis, be išorinių pažeidimų. 

Baltųjų trumų pagardas milteliais „DALBOSCO“, 60 g. Pirmieji baltūjų trumų (Tuber magnatum) prieskoniai miltelių pavidalu. Labai universalus produktas su liofilizuotais itališkais baltaisiais trumais, kurį galima naudoti kaip prieskonį, tiesiog ant įvairių patiekalų. Puikiai tinka su makaronais, rizoto, mėsos ir žuvies patiekalų, skrebučiais, keptais kiaušiniais, su sriuba. Viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Dovaną supakuosime ir pristatysime nemokamai!