Rankų darbo kiaušininiai tagliatelle makaronai su trumais „TARTUFO“, 250 g

12.99

Turime

Rankų darbo kiaušininiai tagliatelle makaronai su trumais

Mūsų „Tagliatelle“ trumų makaronai gaminami rankomis mūsų dirbtuvėse Piobesi d’Alba: presuoti bronzos liejimo formose, paguldyti ant medinių rėmų ir ilgai džiovinti žemoje temperatūroje. Šefo patarimai: užvirinkite 2 litrus vandens, įpilkite druskos. Suberkite makaronus ir virkite 4–5 minutes, kol jie išvirs „al dente“. Sviestą ištirpinkite atskirame puode. Nusausinkite makaronus ir grąžinkite juos į puodą. Sumaišykite makaronus ir ištirpintą sviestą arba alyvuogių aliejų ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies apie 1 minutę. Užberkite tarkuoto parmezano sūrio. Patiekite iškart.

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 1%, kvapiosios medžiagos. Sudėtyje gali būti SOJŲ pėdsakų.

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 384kcal/1624kJ, riebalai – 4,2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 1,2 g, angliavandeniai – 70 g, iš kurių cukrų – 0,5 g, baltymai – 15 g, druska – 0,08 g.

Grynasis kiekis 250 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Geriausias iki: 2025.03.

Kilmės šalis: Italija

Papildoma informacija

Gamintojas

Tartuflanghe

Svoris

250 g