Rankų darbo kiaušininiai tagliatelle makaronai su trumais „TARTUFO“, 250 g

12.99

Turime

Rankų darbo kiaušininiai tagliatelle makaronai su trumais

Mūsų „Tagliatelle“ trumų makaronai gaminami rankomis mūsų dirbtuvėse Piobesi d’Alba: presuoti bronzos liejimo formose, paguldyti ant medinių rėmų ir ilgai džiovinti žemoje temperatūroje. Šefo patarimai: užvirinkite 2 litrus vandens, įpilkite druskos. Suberkite makaronus ir virkite 4–5 minutes, kol jie išvirs „al dente“. Sviestą ištirpinkite atskirame puode. Nusausinkite makaronus ir grąžinkite juos į puodą. Sumaišykite makaronus ir ištirpintą sviestą arba alyvuogių aliejų ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies apie 1 minutę. Užberkite tarkuoto parmezano sūrio. Patiekite iškart.

Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 1%, kvapiosios medžiagos.

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Sudėtyje gali būti SOJŲ pėdsakų.

Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė 384kcal/1624kJ
Riebalai 4,2 g
Iš kurių:

– sočiųjų riebalų rūgščių

 

1,2 g

Angliavandeniai 70,0 g
Iš kurių:

– cukrų

 

0,5 g

Baltymai 15 g
Druska 0,08 g

Papildoma informacija

Gamintojas

Tartuflanghe

Svoris

250 g