Šis raudonasis pomidorų padažas atsirado Rytuose, tačiau greitai tapo labai populiarus Amerikoje. Idealus barbekiu, baltoms ir raudonoms mėsoms, dešrainiams bei jautienos kepsniams.
Tartuflanghe patobulino šį receptą pridėdami puikiausius itališkus produktus skonio pagerinimui.
Sudedamosios dalys: itališkų pomidorų koncentratas, rudas cukrus, vanduo, balzaminis actas iš Modenos („Aceto Balsamico di Modena PGI“) 10% (virta vyno misa, vyno actas – turi sulfitų), vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 2%, San Marzano pomidorai, Guerande druska, Tropea Calabria raudonieji svogūnai, čili pipirai, cinamonas, ryžių krakmolas, natūralus kvapas.
BE GLIUTENO.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 10 dienų.
Naudojimo patarimai: veršienai, kiaulienai (filė, jautienos kepsniams, dešrainiams, mėsainiams) ir fri bulvytėms paskaninti.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 169kcal/718kJ |
Riebalai | 0 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
0 g |
Angliavandeniai | 39 g |
Iš kurių:
– cukrų |
37 g |
Baltymai | 2,3 g |
Druska | 2,2 g |