„Dallorto®“ Pesto milteliai išlaiko nepakartojamą šviežio padažo gaivumą, aromatinį kvapą ir skonį dėl novatoriško proceso, kurio metu yra išlaikomas nepakitęs originalus ingredientų skonis ir šviežumas. Jis gali būti naudojamas kaip padažas, įpilant šiek tiek aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus. Naudojant jį kaip prieskonį, jis gali praturtinti šiuos receptus: puikiai tinka salotoms, su jūros gėrybėmis ir žuvimi, ant makaronų, ant picos, pomidorų padažams, mocarelai ir buratai. 2014 m. „SIAL Paris“ komisija išrinko „Pesto“ miltelius kaip vieną novatoriškiausių produktų pasaulyje.
Sudedamosios dalys: Genujos bazilikas 49%, parmezano sūris (pienas, druska, šliužo fermentas), pinijos, Fiore Sardo sūris (avies pienas, šliužo fermentas, druska), druska, česnakas iš Vessalico.
Laikyti sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė |
100 g: |
Energinė vertė |
540kcal/2240kJ |
Riebalai |
42 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
17 g |
Angliavandeniai |
4,0 g |
Iš kurių:
– cukrų |
3,3 g |
Baltymai |
34 g |
Druska |
22 g |