Panettone, skirta Pjemontui ir iš jo kilusiai šokolado gamybos tradicijai pagerbti, su švelniu „Gianduja“ kremo įdaru ir tamsiuoju „DOMORI“ šokoladu. Neprilygstama itališka kokybė!
Sudedamosios dalys: Kvietiniai miltai, Domori tamsusis šokoladas 17% (kakavos pasta, cukranendrių cukrus, kakavos sviestas, sojų lecitinas), Sviestas (pienas), cukrus, A klasės kiaušinio trynys iš laisvai laikomų vištų, natūralios mielės (kvietiniai miltai, vanduo), Emulsikliai : riebalų rūgščių mono ir digliceridai, nenugriebtas pienas, invertuotas cukrus, druska, medus, miežių salyklo ekstraktas, natūralūs skoniai, natūralus burbono vanilės skonis.
Kremo užpildas (kakavos ir lazdyno riešutų) 15%: cukranendrių cukrus, rafinuoti augaliniai riebalai, lazdyno riešutų pasta 13 %,pieno milteliai, kakavos milteliai 7,8 %, sojų lecitinas, vanilės milteliai.
Sudėtyje gali būti riešutų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 455 kcal/1903 kJ |
Riebalai | 25,0 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
14,0 g |
Angliavandeniai | 48,00 g |
Iš kurių:
– cukrų |
21,00 g |
Baltymai | 7,8 g |
Druska | 0,43 g |