„Hacienda Victoria“ yra įsikūrusi Ekvadore, derlingoje žemėje, kurios buvo ieškoma tūkstančius metų. Idealus klimatas ir gerai išvystytas žemės ūkis užaugina kupiną vaisių aromato ir stipraus šokolado skonio kakavą. „Hacienda Victoria“ gamina „Arriba Nacional“ kakavą. Auginama pasitelkiant senovės tradicijas, naudojami tradiciniai gamybos metodai, taip siekiant užauginti „Dievų vaisius“, tikrus ir be jokių teršalų pagal CCN51. Šis šokoladas – tai ekstremali elegancija, kupinas baltų gėlių natų.
Sudedamosios dalys: kakavos masė. BE GLIUTENO.
Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, PIENO ir SOJŲ pupelių pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g:
Energinė vertė | 623 kcal/2575,5 kJ |
Riebalai | 53,0 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
20,0 g |
Angliavandeniai | 17,5 g |
Iš kurių:
– cukrų |
1,0 g |
Skaidulos | 12,0 g |
Baltymai | 13,0 g |
Druska | 0,0 g |