Garstyčios su baltaisiais trumais yra naujas „Tartuflanghe“ produktas, kuris apjungia stiprią garstyčių asmenybę su neabejotinu baltųjų triufelių kvapu, paryškintu medaus saldumo. Puikiai tinka mėsos ir žuvies patiekalams, tiek neapdorotiems, tiek virtiems, kepsniams ar lašišos gabalėlio marinavimui. Niekada nebuvo taip lengva realizuoti šefo fantaziją: karpačio, tartaro, mėsainio, baltos mėsos, pavyzdžiui, vištienos ar triušio, sumuštinio, lašišos – tiek žalios, tiek virtos, rūkytų gaminių, taip pat daržovių pagardinimui. Medaus suteikta saldi nata ir švelniai aštrus garstyčių grūdų skonis, praturtintas baltaisiais trumais, sukurtas tam, kad kiekvienam patiekalui suteiktų tą specifinį švelnumo atspalvį.
Sudedamosios dalys: garstyčios 39% (vanduo, garstyčių grūdeliai 23%, vyno actas, druska, kukurūzų miltai, cukrus, prieskoniai, rūgštiklis: E334), cukrus, vanduo, medus 14%, saulėgrąžų aliejus, liofilizuoti baltieji trumai (Tuber magnatum Pico) 0,15% (kaip iš 0,9% šviežių trumų), kukurūzų krakmolas, kvapios medžiagos.
BE GLIUTENO.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Atidarius laikyti šaldytuve (+4°C) ir suvartoti per 10 dienų.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 270kcal/1131kJ |
Riebalai | 14 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
1,3 g |
Angliavandeniai | 34 g |
Iš kurių:
– cukrų |
29 g |
Baltymai | 2,0 g |
Druska | 1,1 g |