„Tartufissima“ yra pirmieji pasaulyje pagaminti trumų makaronai. „Tartufissima pasta“ prasidėjo 1990 m. dėka „Tartuflanghe“ šefo ir įkūrėjo Beppe’o patirties ir kulinarinės fantazijos. Šie naminiai makaronai pasižymi ypatinga tekstūra, kurią suteikia rankų darbo forma, didelis trumų procentas ir didelis kiaušinių kiekis, kuris sustiprina trumų skonį. 2012 m. „Tartufissima“ makaronus pasirinko Opra Vinfrey ir įtraukė į savo garsųjį „Opros mėgstamiausi dalykai” sąrašą, kurį žymioji amerikiečių laidų vedėja paruošė šv. Kalėdų šventei.
Sudedamosios dalys: kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušiniai 20%, vasariniai trumai (Tuber aestivum Vitt.) 7%, kvapiosios medžiagos. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Sudėtyje gali būti SOJŲ pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g:
Maistinė vertė |
100 g: |
Energinė vertė |
362kcal/1534kJ |
Riebalai |
2,5 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
0,8 g |
Angliavandeniai |
69,0 g |
Iš kurių:
– cukrų |
2,0 g |
Skaidulos |
0,8 g |
Baltymai |
14 g |
Druska |
0,12 g |