Tikras malonumas, nepakartojamas skonis, lengvai ir greitai paruošiamas. Karštas šokoladas, pagamintas tik iš kelių aukščiausios kokybės ingredientų.
Pakuotėje yra 6 pakeliai po 30 g, iš kurių paruošto karšto šokolado puodelis padės, kad net šalčiausios dienos būtų malonesnės ir šiltesnės!
Paruošimas:Norėdami paruošti puikų Domori karšto šokolado puodelį, sumaišykite 100 ml šalto pieno su vienu pakeliu Domori karšto šokolado miltelių. Kaitinkite ant viryklės maišydami kol pasieksite norimą tirštumą. Patiekite puodelyje, pagardinkite grietinėle.
Sudedamosios dalys: cukranendrių cukrus, kakavos milteliai (35,5%), kukurūzų krakmolas. Sudėtyje gali būti pieno ir riešutų pėdsakų. BE GLIUTENO.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 392 kcal/1651 kJ, riebalai 8,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,0 g, angliavandeniai – 68,00 g, iš kurių cukrų – 53,00 g, baltymai – 7,0 g, druska – 0 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Grynasis kiekis 180 g.
Geriausias iki: 2025.09.30.
Kilmės šalis: Italija
Įmonė „Domori“ turi didžiausią pasaulyje „Criollo“ kakavos kolekciją – tikrą skonio ir įvairovės paveldą, kuris buvo atkurtas siekiant skonio ir biologinės kakavos įvairovės. „Criollo“ yra labiausiai vertinama kakavos rūšis, kuriai gresia pavojus išnykti: tai majų ir actekų kakava, kurios auginimo palaipsniui buvo atsisakyta dėl jos mažo derliaus. Tai reta ir trapi kakava, atstovaujanti tik 0,001% pasaulyje pagaminamos kakavos. Vis dėlto šios kakavos kokybė yra neprilygstama: natūrali be taninų, kurie suteikia produktui rūgštumą arba sutraukimo pojūtį burnoje. „Criollo“ skonis yra išsskirtinis pasaulyje ir yra ypatingas savo kremiškumu, skonio išbaigtumu ir saldumu. „Criollo“ projektas buvo sukurtas 1994 m. ir dėka Gianlucos Franzoni įmonė „Domori“ atkūrė šios brangios kakavos veisles ir įsteigė Venesueloje „Hacienda San José“ – didžiausią „Criollo“ plantaciją pasaulyje.