Juodųjų trumų sulčių perlai „PERLAGE DI TARTUFO NERO“, 50 g

19.03

Turime

„TRUFFLE PERLAGE®“ yra novatoriškas produktas, kurį Jums siūlo „Tartulanghe“.

„TRUFFLE PERLAGE®“ yra novatoriškas produktas, kurį Jums siūlo „Tartulanghe“. Atrodo kaip ikrai, bet skonis – kaip juodojo žieminio trumo. Trumų ikrai gaminami iš juodųjų žieminių trumų sulčių, kurios yra gaunamos verdant šviežius trumus. Po to šios skanios sultys yra paverčiamos perlais, naudojant modernią metodiką, vadinamą „sferifikacija“. Gauname mažus perlus su trumų skoniu ir ikrų spalva bei struktūra!

Naudojimo patarimas: išbandykite ant duonos „Crostini“ arba blynų, naudokite šviežio sūrio garnyrui, kumpių ir foie gras, žuvies karpačo ir filė, sriubų ir daržovių kremų, sūrio fondiu, kiaušinių bulvių, mėsos filė ir visų patiekalų, kurie derinami su trumais, pagardinimui.

Sudedamosios dalys: juodųjų žieminių trumų sultys 50% (Tuber melanosporum Vitt., vanduo, druska), vanduo, kalmarų rašalas, tirštiklis (natrio alginatas), druska, kvapiosios medžiagos, rūgštiklis (citrinų rūgštis). BE GLIUTENO.

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 26 kcal/109 kJ, riebalai – 0,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,1 g, angliavandeniai – 3,8 g, iš kurių cukrų –

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Geriausias iki: 2025.04.

Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 30 dienų.

Kilmės šalis: Italija

Papildoma informacija

Gamintojas

Tartuflanghe

Gliutenas

Nėra

Svoris

50 g