Juodasis šokoladas „Domori Nacional Arriba Ecuador“ 70%, 50 g

5.59

Turime

Ši šokolado plytelė kilusi iš kraštų, laikomų šventomis Ekvadore. Arriba Nacional veislės kakava, pasižymi ypatingomis baltų gėlių aromatinėmis natomis. BE GLIUTENO. Gali būti puiki dovana šokolado gerbėjui!

„Hacienda Victoria“ yra įsikūrusi Ekvadore, derlingoje žemėje, kurios buvo ieškoma tūkstančius metų. Idealus klimatas ir gerai išvystytas žemės ūkis užaugina kupiną vaisių aromato ir stipraus šokolado skonio kakavą. „Hacienda Victoria“ gamina „Arriba Nacional“ kakavą. Auginama pasitelkiant senovės tradicijas, naudojami tradiciniai gamybos metodai, taip siekiant užauginti „Dievų vaisius“, tikrus ir be jokių teršalų pagal CCN51. Ši šokolado plytelė kilusi iš kraštų, laikomų šventomis Ekvadore. Arriba Nacional veislės kakava, pasižymi ypatingomis baltų gėlių aromatinėmis natomis. Išaugintas atkuriant seniausią „dievų vaisių“ auginimo tradiciją, ragaujant atsiskleidžia nepaprasta elegancija ir absoliučiai baltų gėlių natos.

Sudedamosios dalys: Arriba Hacienda Victoria kakavos pasta (70%), cukranendrių cukrus (30%). Sudėtyje gali būti RIEŠUTŲ, PIENO ir SOJŲ pupelių pėdsakų. BE GLIUTENO.

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 553 kcal/2300 kJ, riebalai – 37 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 14,0 g, angliavandeniai – 40 g, iš kurių cukrų – 30 g , baltymai – 11,0 g, druska – 0,0 g.

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Grynasis kiekis 50 g.

Geriausias iki: 2025.11.30.

Kilmės šalis: Italija

Domori šokoladas

Įmonė „Domori“ turi didžiausią pasaulyje „Criollo“ kakavos kolekciją – tikrą skonio ir įvairovės  paveldą, kuris buvo atkurtas siekiant skonio ir biologinės kakavos įvairovės. „Criollo“ yra labiausiai vertinama kakavos rūšis, kuriai gresia pavojus išnykti: tai majų ir actekų kakava, kurios auginimo palaipsniui buvo atsisakyta dėl jos mažo derliaus. Tai reta ir trapi kakava, atstovaujanti tik 0,001% pasaulyje pagaminamos kakavos. Vis dėlto šios kakavos kokybė yra neprilygstama: natūrali be taninų, kurie suteikia produktui rūgštumą arba sutraukimo pojūtį burnoje. „Criollo“ skonis yra išsskirtinis pasaulyje ir yra ypatingas savo kremiškumu, skonio išbaigtumu ir saldumu. „Criollo“ projektas buvo sukurtas 1994 m. ir dėka Gianlucos Franzoni įmonė „Domori“ atkūrė šios brangios kakavos veisles ir įsteigė Venesueloje „Hacienda San José“ – didžiausią „Criollo“ plantaciją pasaulyje.

Papildoma informacija

Gamintojas

Domori

Gliutenas

Nėra

Kakavos pupelės kilmės šalis

Ekvadoras

Šokolado rūšis

Juodasis šokoladas

Svoris

50 g