Juodojo šokolado ir Avolos migdolų duetas. Ši kombinacija sukuria stiprų šokoladą.
Sudedamosios dalys: kepinti migdolai iš Avolos (14,38%), ypatingai tamsus šokoladas (85,62%): kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas (kietųjų kakavos dalių min. 64%). Sudėtyje gali būti MIGDOLŲ, LAZDYNO RIEŠUTŲ, PISTACIJŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų. BE SOJOS LECITINO. BE GLIUTENO.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 585kcal/2434kJ, riebalai – 44,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių -23,8 g, angliavandeniai – 34,8 g, iš kurių cukrų – 32,2 g, skaidulos – 8,0 g, baltymai – 7,6 g, druska – 0,5 g.
Grynasis kiekis 50 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: 2025.01.18.
Kilmės šalis: Italija
„Slitti“ buvo įkurta 1969 m. kaip kavos skrudinimo įmonė, išsiskirianti produktų kokybe. Andrea Slitti dabar laikomas vienu iš svarbiausių šokolado amatininkų pasaulyje. Jo nuotykiai su kakava prasidėjo nuo patirties, įgytos šeimos kavos skrudinimo versle, o kava buvo vienintelis jo mokytojas, kuris nuvedė į šokolado pasaulį, taip suteikdamas patirties kuriant subalansuotus, nušlifuotus ir aromatingus mišinius. Jo įgūdžiai ir menininko gyslelė jam laimėjo iki šiol prestižiškiausius tarptautinius šokolado konkursus ir sukaupė pavydėtiną auksinių medalių sąrašą. Šiandien „Slitti“ yra vienas svarbiausių rankų darbo šokolado pavadinimų pasaulyje, o jų produktų linija yra prekiaujama daugiau nei 25 šalyse.