Juodasis šokoladas, pagamintas iš kakavos pupelių iš Tanzanijos. Pagrindinės natos: kakava ir džiovinti vaisiai. Intensyvus ir turtingas.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukranendrių cukrus, kakavos sviestas. Sudėtyje gali būti pieno, sojos ir riešutų pėdsakų. BE GLIUTENO.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė – 620kcal/2564kJ, riebalai – 52 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 31 g, angliavandeniai – 20,5 g, iš kurių cukrų – 14,5 g , baltymai – 11,5 g, druska – 0,0 g.
Grynasis kiekis 50 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Geriausias iki: 2025.04.30.
Kilmės šalis: Italija
Įmonė „Domori“ turi didžiausią pasaulyje „Criollo“ kakavos kolekciją – tikrą skonio ir įvairovės paveldą, kuris buvo atkurtas siekiant skonio ir biologinės kakavos įvairovės. „Criollo“ yra labiausiai vertinama kakavos rūšis, kuriai gresia pavojus išnykti: tai majų ir actekų kakava, kurios auginimo palaipsniui buvo atsisakyta dėl jos mažo derliaus. Tai reta ir trapi kakava, atstovaujanti tik 0,001% pasaulyje pagaminamos kakavos. Vis dėlto šios kakavos kokybė yra neprilygstama: natūrali be taninų, kurie suteikia produktui rūgštumą arba sutraukimo pojūtį burnoje. „Criollo“ skonis yra išsskirtinis pasaulyje ir yra ypatingas savo kremiškumu, skonio išbaigtumu ir saldumu. „Criollo“ projektas buvo sukurtas 1994 m. ir dėka Gianlucos Franzoni įmonė „Domori“ atkūrė šios brangios kakavos veisles ir įsteigė Venesueloje „Hacienda San José“ – didžiausią „Criollo“ plantaciją pasaulyje.