„Tartuflanghe” bulvių traškučiai pagardinti autentiškais liofilizuotais trumais.
Storesni nei įprasti traškučiai, traškūs ir kepti tik alyvuogių ir saulėgrąžų aliejuje. Dėl jų storio jie mažiau sugeria aliejaus. Puikiai tinka prie aperityvo,arba gali būti naudojami, kaip pagardas su salotomis.
Sudedamosios dalys: bulvės, saulėgrąžų aliejus, alyvuogių aliejus, liofilizuoti vasariniai trumai 0.45%, druska, kvapioji medžiaga.
BE GLIUTENO.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Maistinė vertė | 100 g: |
Energinė vertė | 557kcal/2320kJ |
Riebalai | 36 g |
Iš kurių:
– sočiųjų riebalų rūgščių |
3,6 g |
Angliavandeniai | 50 g |
Iš kurių:
– cukrų |
37 g |
Baltymai | 6,4 g |
Druska | 0,92 g |